Osnovne usluge

 • Izrada Sajtova

  Treba vam nov sajt? Redizajn postojećeg? Niste ni sami sigurni šta Vam tačno treba, ali bi želeli čuti mišljenje stručnjaka za web? Slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobvezujuću ponudu jer mi radimo web stranice koje će Vam dovesti klijente i povećati profit!

 • Izrada Web Shopa

  Kompletno ecommerce rešenje online prodavnice sa svim najsavremenijim funkcijama i načinima plaćanja. Možete imati Vaš Web Shop u roku od 7 dana.

 • Održavanje web sajta

  Ako vaš tip delatnosti zahteva česte promene sadržaja i taj posao želite prepustiti profesionalcima, preporučujemo mesečno održavanje sa dugoročnim ugovorom.
  Iznos mesečnog održavanja se ugovara sa svakim klijentom posebno, na bazi razmatranja minimalne količine posla koji ćemo svakog meseca raditi.

 • Seo optimizacija

  Kvalitetnom SEO optimizacijom će se povećati posećenost vašeg web sajta, imaćete više poziva i vaša prodaja će porasti. Budžet koji uložite u SEO će vam se višestruko isplatiti kroz ekstra profit koji ćete ostvariti boljom pozicijom u rezutatima pretrage.

 • Web Hosting

  Nudimo profesionalne VPS i Cloud Hosting pakete najvišeg kvaliteta zasnovane na potpuno superiornom hardveru i softveru. U zavisnosti od prirode Vašeg web sajta, obima i saobraćaja, zavisiće i odabir hosting paketa. Hosting paket mora da odgovara veličini sajta, trendu njegovog rasta, prometu podataka i da bude prilagodljiv izmenama koje se vrše na sajtu.

 • Internet Marketing

  Ciljano oglašavanje na internetu omogućava da se precizno izabere ciljna populacija kojoj će oglas biti vidljiv, uz pomoć parametara kao što su: lokacija, interesovanje, godine starosti. Izdvajamo: Google oglase, Facebook oglašavanje, Social Media Marketing.

 • Izrada Android Aplikacija

  Mobilne aplikacije su naša druga osnovna delatnost. Samo nam recite svoju ideju, mi ćemo uraditi ostalo. Pomažemo brendovima da kreiraju novo jedinstveno iskustvo koje korisnici vole više od sajtova.

 • Izrada iOS Aplikacija

  Naša filozofija razvoja mobilnih aplikacija je jednostavna, pravimo izvanredne i inovativne aplikacije dizajnirane da unaprede korisničko iskustvo, angažuju Vaše korisnike i izgrade Vaš mobilni brend.

 • Izrada Logotipa

  Logo dizajn se može sastojati samo od tipografije (slova), znaka ili kombinacije znaka i tipografije. Kod tipografski zasnovanog dizajna, dizajneri se oslanjaju na reči da prenesu neku poruku, sa fokusom i na vizuelnu privlačnost. Znaci mogu biti veoma moćan i ubedljiv alat komunikacije, prenoseći ne samo informacije, već raspoloženje i emocije.

 • Izrada Vizuelnog Identiteta

  Korporativni identitet predstavlja kompletno grafičko rešenje identiteta firme koji je predstavlja na tržištu. Osnovna karakteristika korporativnog identiteta je jedan stil koji se prepoznaje svakom njegovom elementu. Korporativni identitet se sastoji od 3 ključna i ostalih pratećih elmenata. Ključni elementi su: logotip, vizit karta, memorandum.

[wp-review]