Izrada internet prodavnica – eCommerce

Izrada internet prodavnica

Naše e-Commerce rešenje kao i većinu drugih čine 2 osnovna modula: katalog proizvoda i korpa. Katalog služi za pregled grupe ili pojedinačnih artikala dok korpa ima glavnu funkciju da memoriše ubačene proizvode i računa ukupnu cenu za naplatu.

Izrada internet prodavnica je trenutno apsolutni hit među svim firmama jer omogućava profesionalno predstavljanje i prodaju proizvoda/usluga na internetu  24/ 7 bez prekida i van okvira radnog vremena vaše firme.

Glavna ideja kod izrada Internet Prodavnica je da se napravi jednostavan i intuitivan „user friendly“ interfejs, tako da su standardni, lako prepoznatljivi elementi shop-a na pravom mestu, pomažući kupcu da mu sve bude na dohvat ruke(miša) do krajnje novčane transakcije.

Bez ograničenja u broju proizvoda i kategorija koje Web Prodavnica može imati

Savršena optimizacija baze podataka omogućava neograničeno punjenje kataloga što je pogodno i za male i za velike online podavnice.  Ograničenje postoji jedino u zakupljenom hosting paketu, koji vremenom može da se „preraste“ ali to su onda već „slatke muke“.

Podrška za kreditne kartice nije obavezna, ali se preporučuje jer jednostavno kupcima je dosta popunjavanja uplatnica i odlaska u banku. Prilikom izrade web shop-a možemo integrisati sistem za prijem uplata preko PayPal servisa, kao i putem svih popularnih kreditnih kartica bez obzira da li su kupci iz Srbije ili inostranstva.

Popularni načini plaćanja:

  • PayPal
  • Skrill
  • MasterCard
  • Visa

Primeri kvlitetnih izrada internet prodavnica