Google AdWords

Google AdWords – Nezaobilazni Google oglasi

Google oglašavanje – AdWords je trenutno najefikasniji vid oglašavanja na internetu. Omogućava visoko rangiranje vašeg web sajta na rezultatima pretraživanja za vama najvažnije ključne riječi.

Google AdWords

Prikazivanje vašeg oglasa BESPLATNO je – plaćate određeni iznos samo kada posetilac klikne na vaš oglas i poseti vaš sajt na taj način. Plaćanje po kliku čini Google AdWords jednim od najefikasnijih marketinških alata, naravno pod predpostavkom da je kampanja postavljena i optimizovana na profesionalan način bez rasipanja novca.

Ogroman deo budžeta za marketing bi trebalo rezervisati za oglašavanje na Google AdWords mreži. Firme koje koriste ovaj relativno „nov“ marketinški alat, zadovoljne su rezultatima i moglo bi se reći da se prodaja povećava otprilike za 300%. Ostali vidovi reklama, baneri na portalima, newsletteri, bilteni i SMS marketing, su ostali daleko u zapećku iza AdWords Google kampanje. Iako je jednostavan za upotrebu, veoma je važno da svako ko koristi ovaj vid marketinga vremenom optimizuje kampanju kako bi rezultati u poseti i prodaji bili maksimalni za uloženi novac.

Ako želite sami da probate, možete besplatno skinuti uputstvo:

Ocenite